Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2009 21:15 - Ще има война през ХХII век
Автор: mysteries Категория: Забавление   
Прочетен: 2107 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.07.2009 21:15


Ще има война през ХХII век Според привържениците на Нострадамус, гадателят точно е предсказал Френската революция, атомната бомба, възхода на Хитлер и дори терористичната атака срещу Световния търговски център.
Украинският учен, кандидат на техническите науки, Александър Лазарев твърди, че е успял да разшифрова всички предсказания на знаменития френски гадател Мишел дьо Ностредам (1503-1566), известен като Нострадамус. Лазарев обяви това на пресконференция, по повод излизането на новата му книга “Нострадамус - апостол Михаил”.
“Постигнатото от мен не е окончателното тълкувание, но не заради невярно разшифроване на символните предсказания. Просто не всички катрени (четиристишия) на Нострадамус носят завършен характер”, посочва Лазарев. Ученият подчерта, че Нострадамус по-често е описвал не конкретни събития, а технологията, която ще доведе до случването им.
По думите на Лазарев, в 1102 катрени на гадателя и трите му запазени произведения в проза под формата на писма, е описана бъдещата история на човечеството до XXIII век. Според тълкуването на украинския учен, важен момент в предсказанията на Нострадамус е вероятността през XXII век да се разрази унищожителна Трета световна война, в която ще загине най-малко 30% от населението на Земята.
Преди време същият украински учен обяви, че с помощта на Нострадамус е дешифрирал Библията.
В книгата си “Дешифрираната Библия или Реквием на цивилизациите” Александър Лазарев доказва, че в Светото писание е зашифровано предупреждение: през ХХI век на човечеството му предстоят тежки изпитания, свързани с разцепването на континентите. При това ученият писа, че като ключ към истинския смисъл на Библията са му послужили именно пророчествата на Нострадамус.
Три световни катастрофи
Библията е не само сбор от нравствени закони и технология на организацията на държавата. В нея е заложена информация за три катастрофи, които човечеството ще трябва да преживее през ХХI век. Те ще имат планетарен мащаб, като ще се засилват от първата към втората и втората към третата, пише Лазарев в книгата си.
1. В началото на епохата на Водолея, която ще продължи от 2003 г. до 4163 г., ще започне Третата световна война. Тя ще е 27-годишна, ще бъде религиозна и ще обхване половината от територията на Земята и две трети от населението й. Войната все още може да се предотврати, въпреки че шансове за това вече почти няма. Войната ще започне в Южна Европа, а след това ще засегне Северна Африка, Изтока, Азия, Русия и Северна Америка.
2. През 2056-2058 г. няколко вулкана ще изхвърлят в атмосферата парче от повърхността на Земята с тегло 1,5-2 млрд. тона. То ще прелети през Северния полюс на височина 450-750 км и 7 денонощия след изхвърлянето му ще падне в Южна Европа. Преди падането (около 700-1000 км) парчето ще се раздели на три части. Едната част ще падне в Бискайския залив, втората - във Франция (град Нарбон) и третата - в Италия (Рим). В резултат на удара Великият Рим и Ватикана ще загинат. Цунами ще потопи Великобритания, Ирландия и източните крайбрежия на САЩ и Канада. Ще настъпи поредният Всемирен потоп.
3. През 2066 г. ще започне и едва 20 години по-късно ще завърши разцепването на континенталните плочи на Евразия и Африка. Центърът на разцепването ще е Егейско море, а линията - Франция, Италия, Средиземно море, Егейско море, река Ефрат, Персийския залив. Катастрофата ще предизвика потоп в света. Височината на водата в Егейско море ще се вдигне над три километра (малкият Арарат). Потопът ще премине по цялата повърхност на Земята. Ще се промени ъгълът на наклона на оста на планетата ни и мрежата на паралелите и меридианите.
Изпитанията няма да свършат
Осемдесет години по-късно покрай Земята ще прелети планетата Нибиру. Тя ще донесе нова катастрофа, но заедно с това ще стане повратен момент за обръщането на човечеството към нова цивилизация. През ХХII век Земята ще се стабилизира и хората ще започнат процес на възстановяване. След 1000 години ще стане още еден катаклизъм: Аравийският полуостров ще се отцепи от Африка. Човечеството ще оцелее в този “Апокалипсис” и ще се развива хиляди години, но технологиите и системата на организация и управление на държавите ще се променят.
Библията описва историята на развитието на човечество в продължение на около 20 000 години. Дешифрирането ще покаже, че всички събития, станали на Земята за 9000 години, са предсказани съвсем точно. Следователно няма причини да се съмняваме, че събитията през следващите 200-300 г. са прогнозирани също така точно. Това, разбира се, не означава, че животът ни е предопределен и не са възможни отклонения от съдбата.
Между другото, за това какво ни очаква е написано и в т. нар. свитъци от Мъртво море. Те вече били частично дешифрирани, когато Израел изведнъж обявява, че на хората още им е рано да научат съдържанието им. В същите свитъци обаче е казано, че хората ще бъдат предупредени. Тази мисия била възложена на Нострадамус.
Прогнозируемата информация Вселенският разум (или Господ Бог) е направил в зашифрован вид, тъй като човек трябва да бъде свободен при избора на жизнените си насоки. Но с приближаването на катастрофа, която човечеството не е в състояние да предотврати, Вселенският разум дава възможност да се дешифрира информацията и да се възползваме от предупреждението. За да оцелее, човечеството трябва само неотклонно да следва препоръките на Библията, подчерта украинският учен.
55-годишният доктор на техническите науки Александър Лазарев дълги години се е занимавал с конструиране на системи за противоракетна отбрана. “Аз не съм силно вярващ човек и не мога да обясня защо се заех с тази работа - обяснява ученият. - В средата на 90-те години ми се случи трагедия и започнах да ходя на църква. Малко след това мой колега ми донесе от Троицко-Сергиевската лавра тритомно тълкуване на Библията. Но още докато четях текстовете й, открих скрития в тях смисъл! Например във “Второзаконието” в стиховете на 28-а глава, от 39-и до 45-и, става дума за Втората световна война... Накрая стигнах до извода, че всичките фрагменти на Вечната книга хронологично са свързани с минали събития, че цялата история на човечеството е строго закономерна, а това означава, че земната цивилизация строго се управлява отвън. По какъв начин? Това се опитваха да разберат Айнщайн, Чижевски и Гумилев... А аз се заех да изучавам Библията: ако цивилизацията ни е управляема и в книгата са се запазили исторически потвърждения за това, значи в нея трябва да има и предсказания.”
Останалото ни време трябва да използваме за подготовка
Приближаването на изпитанията е предопределено от положението на Слънчевата система в Зодиакалния кръг, от прехода на Земята от една зодиакална година (ерата на Рибите) в друг (ерата на Водолея), обяснява Лазарев. Този преход, чиято продължителност е 2160 години, е характерен с това, че се променя ъгълът на земната ос. В резултат тектоничните плочи и цели континенти “ще се разпълзят”, за да запазят равновесие, но разломите и изместването ще донесат невиждани цунами, земетресения, изригвания на вулкани и гигантски потопи. Това е цената на възстановяването на баланса.
Последствията могат да се сметнат с математически модели. Например, припомня киевският учен, навремето учените, които анализираха “полигонните” взривове и данните от други планети, разработиха теорията за “ядрената зима”, която накара американските и съветските лидери да започнат ограничаване на надпреварата в ядреното въоръжаване. За човека обаче няма разлика какво закрива Слънцето - пепелта от кратерите на стотици вулкани или пожарищата от ядрените взривове. Крайният резултат е един и същ, смъртта настъпва не от причината, а от последствията.
Може ли обаче все пак да се избегне катастрофата? Това е въпросът, който най-често задават на Лазарев.
“С какво започва Библията? С Ноевия ковчег. Това преди всичко е информация за това какво ще се случи. Каква е главната опасност от бъдещите катастрофи? Гигантските цунами, разрушителни на брега, но относително безопасни в океана! Наше право е да решим дали да се спасяваме или не. Останалото ни време трябва да използваме, за да се подготвим за неизбежните изпитания.
Бъдещите геофизични процеси могат да започнат по-бързо, например, заради бомбардировките напоследък, при които бе използвано най-ново оръжие. Когато през март 1999 г. имаше бомбардировки на Балканите, аз изчислих, че приблизително през август на същия паралел обезателно ще стане серия от мощни земетресения. От опита на моята работа добре знам какво означава сеизмично оръжие и доколко напред са отишли в тези изследвания чуждестранните колеги. Написах и предадох дълги писма на посланиците на 14 страни и на Римския папа, в които ги предупредих какво ще стане. Никой не реагира. А в средата на август мощни трусове в Турция погубиха живота на хиляди. Пак написах, казах кога това ще се повтори - и отново никаква реакция. А земетресението стана!
Вие дори не си представяте какви събития ще станат в Русия, Америка, в Европа още в близките години. Ние имаме много специалисти, които добре познават сеизмичните оръжия, моделирането на съответните процеси. Говорил съм с физици, те ми отговарят: “Ние разбираме, но кой от политиците ще те чуе?...



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mysteries
Категория: Забавление
Прочетен: 387698
Постинги: 172
Коментари: 103
Гласове: 103
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930